Over

Mijn specialisme is het vinden van de juiste doelgroep voor mijn opdrachtgevers, op de meest effectieve manier. Of dit nu in de vastgoed is, bij non-profit organisaties, éénmanszaken, lokale MKB’ers of elders. Uiteindelijk vind ik met de klant altijd de juiste strategie: van marketing naar verkoop.

Ik geloof dat voor elke ondernemer, een passende online strategie beschikbaar is. Dit is mijn overtuiging en zo werk ik ook.

De techniek en data die wij tot onze beschikking hebben zorgt ervoor dat wij, als nooit tevoren, de juiste persoon op de juiste plaats en op de juiste manier kunnen bereiken.

Met online marketing kan iedereen perfect meetbaar en tegen geringe kosten, zijn of haar product of dienst verkopen. Als je maar weet wie je doelgroep is, waar je doelgroep is en waarom je doelgroep het koopt.

Geschoold als een klassieke marketeer, werd ik eind jaren ’90 gegrepen door het Internet en technologie die erbij hoort. Die fascinatie heeft me nooit meer verlaten. Ik verslind artikelen, colleges, conferenties en meer, als het maar te maken heeft met informatietechnologie. Al deze kennis pas ik toe in mijn werk, met erg veel plezier.

Wil je eens praten over de inzet van online marketing voor jouw bedrijf? Neem dan contact met me op, ik kom graag bij je langs.

Tot snel!

Patricia Kleiberg

linkedin_circle_black-512